aboutus

Bemutatkozás

Cégünk, a Your Profile Management Consulting Group Kft. 2001-ben kezdte meg tevékenységét önálló vállalkozásként, jelenlegi formájában pedig 2002 novembere óta működik. Székhelyünk a Városliget közelében, a Damjanich utcában található, amely azon túl, hogy könnyen megközelíthető jelöltjeink és ügyfeleink számára, kiemelkedően kellemes munkakörnyezetet teremt munkatársaink részére. Irodánk a legmodernebb irodatechnikai eszközökkel van felszerelve, amely lehetővé teszi a gyors és hatékony munkát.

A 2002-es évben csatlakoztunk egy nagy nemzetközi háttérrel rendelkező fejvadászlánchoz, a CFR Consulting Group-hoz. Csatlakozásunkkal meglévő hazai kapcsolataink további külföldi partnerekkel bővültek és ma már elmondhatjuk, hogy nemzetközi színtéren is aktív szerepet vállalunk. Az elmúlt években már több sikeres együttműködésünk volt, amelynek kapcsán CFR-partnereinkkel egymás segítségére voltunk. Megbízóinknak ezáltal számos külföldi országba tudunk hasonló szakmai színvonalat nyújtó partnerirodát ajánlani. CFR-es partnereinkkel félévente valamely európai nagyvárosban vitatjuk meg az elmúlt fél év történéseit.

A Your Profile Kft. szakmai bázisát tanácsadói képezik, akik széles körű kapcsolatrendszerüknek köszönhetően egy-egy iparág specialistájává váltak. Napi munkánkban ezen kívül nagy segítségünkre van irodavezetőnk, valamint adatrögzítőink, akik folyamatosan gondoskodnak arról, hogy adatbázisunk naprakész legyen.

Összességében elmondható, hogy irodánkra a könnyed és családias hangulat jellemző, ami nagy részben munkatársaink fiatalosságának és csapatszellemének is köszönhető.

Jövőbeli terveink között szerepel, hogy tevékenységünket pár éven belül egy-két szomszédos országra is kiterjesztjük.

Filozófiánk

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy tanácsadó cégként ne csak és kizárólag partnereink elégedettségére koncentráljunk, hisz véleményünk szerint éppolyan hangsúlyt kell fektetni a másik oldalra is, azaz az elégedett jelöltekre.